Хороскоп / Хороскоп
1 5wdfdsljjgfijmvel4ohvg

БАЗАРОВ ХОРОСКОП!

Познате особе рођене у знаку Близанаца: Новак Ђоковић, Александар Шапић, Аница Добра, Бојана Маљевић, Натали Портман, Ана Курњикова, Кајли Миног

ПИШЕ: ГОРДАНА МАШИЋ

 

БЛИЗАНЦИ

Могуће су велике промене у вашем пословном окружењу, али и на приватном плану. Важно је само да верујете у своје визије и поштујете знакове поред пута. Предлог који вам партнер буде изнео, изненадиће вас жестином, али и ултиматумом који носи. Венера у сарадњи са Сунцем и Меркуром уноси у ваш рад сасвим посебну креативност, али може донети и дозу необузданости и авангарде. Љубав на први поглед могла би да вам се деси и то када јој се најмање будете надали. Очекују вас изненадно добре вести, могуће је путовање или велики добитак.

 

ОВАН

Срећа вас није напустила, само вам не стоји насред пута. Потражите је у промењеним начинима живљења и рада. Ако сте с неким у вези ко вам стално налази мане и критикује вас, покушајте да направите компромис. Парови којима је веза већ дуже време у кризи, у овом периоду одлучиће се за прекид. У послу ће бити доста превирања, па ће вам бити неопходна велика доза одлучности, можда и савет адвоката или финансијског стручњака.

 

БИК

Размислите детаљно о будућим плановима, јер могућности пристижу, али нису све тако добре како вам се тренутно чине. Висок ризик доноси велике награде, али и крах. Одлука је на вама. Биће изазова различитих врста, проблема на плану договора, финансија, добићете неку непријатну вест. Не компликујте пословне или емоционалне односе и не размишљајте о одустајању. Неки Бикови доживеће и слом пројекта у који су ушли са пословним партнером. Посветите се себи и будите стрпљиви, као што то обично јесте.

 

РАК

Време је да заиграте на карту среће! За вас је започео један од веома лепих периода који ће се током јесени и наредне године наставити. Пред вама су нови изазови на пословном плану. Ова година донеће вам доста посла и путовања, али тек од јесени очекујте праве успехе и већи прилив новца. Једно ново познанство с утицајном особом помоћи ће вам да се боље позиционирате, а неки однос временом може у вама изазвати чудну хемију. Посветите више пажње љубави. Позиве за изласке и дружење обавезно прихватите, јер ћете срести занимљиве људе.

 

ЛАВ

Тиха вода брег рони! Прихватите ли овај слоган, можете заиста далеко да догурате. Сад је најважније успоставити унутрашњу хармонију и пробудити оптимизам. Када се пресаберете, знаћете којим путем треба ићи, а тада ништа више неће стајати на путу ваших амбиција и емоција. Трудићете се да будете свуда примећени и на тај начин скренућете на себе пажњу једне веома интересантне особе, која ће одиграти значајну улогу у вашем животу. Могућа је промена пословног амбијента или места становања.

 

ДЕВИЦА

Иако сте противник слогана сад или никад, будите спремни да га прихватите у наредном периоду. Постоји могућност да се јаве брачни или пословни проблеми, зато радије избегавајте несугласице. Трудите се да будете тактични у наредном периоду. Путовање би могло да разреши неку вашу пословну или финансијску бригу. Једна од лепших ствари коју ће донети овај период јесте сусрет који може условити нову љубав.

 

ВАГА

Наредни период највећи значај имаће на пољу љубави. Ипак, сасвим довољно простора имате и да уредите неке важне ставке на професионалном плану. Скептицизам ће трајати још који дан, а онда ћете установити да вам је једна важна особа заиста лојална и да у њу можете имати пуно поверење. Придржавајте се правила и стварајте око себе ред, јер ћете само тако успети да урадите праве ствари. Ситуација се значајно окреће у вашу корист, а током друге недеље имаћете и лепе вести које ће вам то и потврдити.

 

ШКОРПИЈА

На муци се познају јунаци! Ви сте сигурно сасвим искрен победник овог слогана. Ипак, не тражите решења тамо где их једноставно нема. Усмерите сву своју енергију ка пољима одакле јасно стижу резултати. Сва могућа решења, у наредних годину дана, доћи ће вам изненада и донеће пун препород. Лукаво ћете се самопромовисати, што ће се већ током наредног месеца показати као корак ка успеху у каријери. Један пословни потез могао би да промени ток ваше финансијске будућности.

 

СТРЕЛАЦ

Искључивост и самосталност могу вас много коштати. Ово је за вас период опреза, ветар као да је променио правац, све донедавно дувао вам је у леђа, а сада дува директно у вас и онемогућује вас у напредовању. У свему што чините, не сме да буде превише журбе, јер у супротном лако можете направити погрешан корак. Као да сте упали у дисхармонију сами са собом. Желите да живите потпуно другачије, али да би се проблеми разрешили, треба да разговарате са партнером.

 

ЈАРАЦ

За многе од вас ово је период одлука. Појавиће се неки стари проблем који обавезно морате да разрешите. Радите све јавно, испуњавајте обећања, будите одговорни. Дани искушења и борбе сада су пред вама, али ви сте у стресним ситуацијама веома прибрани и ефикасни. Иако то не волите, у овом периоду од велике помоћи биће вам особе на високим позицијама. Не компликујте своје пословне и емотивне односе, јер ће и без тога бити доста борбе.

 

ВОДОЛИЈА

Посегнути за срећом није грех. Затражите од судбине да вам испуни неку жељу – биће благородна према вама. Можда у овом тренутку с правом не верујете да се точак среће може окренути и донети вам оно што желите. А управо то може да вас се деси. Од стране партнера, па и ближњих, бићете окарактерисани као особа која није нимало лака за сарадњу. Такав осећај доноси све јачи притисак који трпите. Када осетите умор, радије маштајте о прикладнијем окружењу.

 

РИБЕ

Било би добро да не поступате импулсивно и да се уздржите од наглих одлука када је реч о послу или емоцијама. Ситуација није стабилна у целом вашем окружењу, зато морате да будете опрезни како бисте избегли све замке које стоје иза те нестабилне ситуације око вас. Пазите какве уговоре потписујете. Пажљиво проверите сваки важан документ. Вага на којој мерите своје за и против мора да буде изузетно прецизна. 

Хороскоп / Хороскоп
Glowing planet bkg2bozzb  m0000

Овнови, Јарчеви и Ваге – пробудите се!

O chinese horoscope facebook1

КИНЕСКИ ХОРОСКОП - ГОДИНА ЦРВЕНОГ ВАТРЕНОГ ПЕТЛА

Matt damon religion hobbies political views

ХОРОСКОП

Bez naslova

Година дрвене (yin) зелене овце

Horoskop mira adanja polak

Хороскоп