Хороскоп / Хороскоп
Matt damon religion hobbies political views

ХОРОСКОП

Позната особа рођена у знаку Ваге: Мет Дејмон

 ВАГА

Јупитер већ увелико путује знаком партнерства, па овај период посветите решавању емотивних односа. Како год споља деловало, у овом периоду стрпљење неће бити ваша јача страна. Нећете пажљиво гледати ни лево ни десно – јуришаћете на препреке. Ваша зрела мудрост чиниће вас одмереним и сталоженим. Ипак, ако вас нико не слуша, ето проблема – тада ћете реаговати бурно. Планирајте, али не журите с акцијом! Проширите своје видике и научите како да себе искажете на нов начин. Пред слободним Вагама извесно је мноштво нових контаката, што ће вам знатно подићи самопоуздање.

 

ОВАН

Прилагодите се тржишним принципима јер су се услови променили, као и вредности. Вештина комуникације обележиће дане и недеље, а могуће и годину пред вама. Јупитер, планета експанзије, ушла је у ваше природно седмо поље, али будући да током наредних годину дана прави негативне аспекте са транзитним Ураном и Плутоном, а у опозитном је односу на ваше Сунце, биће много неочекиваних околности. Кваре се ваши планови, а питање заједничког живота са партнером доводи се у питање. Зато ће вам бити потребно много толеранције и мудрости. Ослоните се на помоћ једног Јарца или Ваге.

 

БИК

Ваша владарка Венера ушла је у сазвежђе Шкорпије и овладала вама, па ће се на видело изнети сви ваши пороци и слабости. Током овог периода бићете на испиту: шта је у вашем животу важно, а шта није? Неки од вас суочиће се са озбиљним финансијским назадовањем или проблемима на емотивном плану. Будите сталожени, ускоро ће све бити како треба. Ви сте благи и стрпљиви — али авај, ако вас неко наљути, тога ћете узети на зуб. Емотивно, пуни сте набујалих страсти. Мистериозни сте, загонетни и као такви веома интригантни за супротни пол.

 

 

БЛИЗАНЦИ

Нелагодност и лоша комуникација обележили су дужи временски период који је сада, на срећу, за вама. Могуће је да ће за поједине и даље бити препрека и изазова, али то ће у вама овог пута пробудити борбени дух, а имаћете и подршку звезда. Веома је битно да се борите искључиво за себе. Јупитер је ушетао у ваше природно пето астролошко поље и најављује могућност проширења породице, успех у уметности, образовању и спорту. Могућ је посао у страној фирми или одлазак у иностранство. Ово је за вас период узбуђења, са прегршт обећања на свим пољима.

 

РАК

У радном окружењу или у кругу пријатеља, борићете се са ситничавим људима, што ће атмосферу за сарадњу, дружење и рад учинити лошом. Много тога биће отежано, јер ћете се и ви током овог периода осећати безвољно. Тако је то у време владавине знака Ваге. Поједини од вас донеће битне одлуке, а једна од њих биће и започињање приватног бизниса или прелазак нову фирму. Ипак, унапред добро размислите о свему. Смеши вам се улазак у брак или одлазак у иностранство. Морате бити свесни да за вас нису флертови, ризици и паралелне везе.

 

ЛАВ

Делује као да лебдите у облацима, негде ближе сунцу, али пазите да се не опечете. Ово је погодно, али и ризично време за све економисте, банкаре, истраживаче, инспекторе, као и све оне који се баве ноћним занимањима – сви ти послови захтевају дозу опреза, јер су околности непредвидиве. Венера у знаку Шкорпије упозорава на устезање од било каквих ризика. Ово је период снивања немогућих снова и постизања невероватних циљева, посебно у области науке, издаваштва, права и уметности. Имате снажну вољу, али ваше жеље и акције не добијају подстицај из универзума. Мало стрпљења, молим.

 

ДЕВИЦА

Немојте да се нервирате због пролонгирања рокова за неке послове. Ствари само што се нису довеле у ред и мало стрпљења на би вам било на одмет. Постоји теорија да све што постоји на нашој планети има своје енергетско поље и одговарајуће зрачење. Важно је да пожелите жељу и да је упутите универзуму. Завршили сте фазу истраживања прошлости, а неким поводом, изненада, управо ових дана одлучићете да говорите о нечему што вас је годинама тиштало. У љубавној вези предстоји вам озбиљан разговор и преиспитивање постојећих односа.

 

ШКОРПИЈА

Време је да упознате снагу компромиса. Ипак, у овом периоду деловаћете као фанатични заступник истине. И управо ваша набујала страст и истинољубивост биће разлог да у својој околини будете посебно омиљени. Истина понекад може да повреди, али сада је то можда и потребно. Преиспитајте своје везе и односе са особама које вам се чине блиским. Све прикривене тензије које сте игнорисали, могу сада избити на површину и натерати вас да нешто предузмете. Још има доста тога да се обави пре него што будете у могућности да уживате. А и то ће доћи, али наредне године.

 

СТРЕЛАЦ

Ово је време када се страхови и препреке савладавају. Позиција вашег владара Јупитера, после 12 година налази се у природној астролошкој кући иностранства. Ова позиција доноси вам обнову друштвених веза и помоћ утицајних пријатеља. Јупитер делује као анђео чувар на вашем рамену, па је то одличан тренутак да све пропуштено надокнадите. Време је да мењате радну околину – усудите се на то јер ћете добити много више него што очекујете. Сконцентришите се на појединости, јер за тако нешто ретко кад имате довољно пажње, али и времена. Окрените се партнерству.

 

ЈАРАЦ

Тактизирање је мајка мудрости, запамтите то! Суочите се са речима и делима које сте вешто избегавали или особама од којих сте се намерно склањали. Промене на психолошком плану које се у вама дешавају биће толико дубоке да их нећете бити ни свесни. Оно што ће споља бити видљиво, јесте ваше држање – готово краљевско. Ипак, није баш тако. Несигурни сте, тако да и на љубавном плану важи почетна препорука. Сами ћете морати да одлучите да ли ћете уважити лош период код партнера или отићи. Ипак, немојте да доносите одлуке на брзину.

 

ВОДОЛИЈА

Поносни сте и желите да вас други поштују. Пријаће вам да добијете неко значајно место са кога ћете вршити утицај на друге. Могли бисте да стојите на том врху, али сами себи отежавате многе ствари, што управо сада чините. Постоје неке нејасноће у погледу ваших финансија и позиције. Али, будући да ви не познајете половичности, сигурно ћете ићи на све или ништа. Време је за нове почетке и победе. Не узимајте озбиљно дивљење које вам околина показује, јер само искрени аплаузи подстаћи ће вас на нова дела. Ово је добар период за посао у иностранству или прелазак у страну фирму.

 

РИБЕ

Све што вам је у претходном периоду деловало немогуће, сада ће се променити. Иначе, пред вама је период суштинских промена, на личном и пословном плану. Покушајте поново, без обзира на то колико вам тренутне околности изгледају несигурно и ризично. Јупитер није само Стрелчев владар, већ и ваш, а с обзиром на то да је у повољном аспекту са Сатурном, најављује позитивну промену. Ваш живот може кренути јединственим новим правцем, оним у којем ћете заиста уживати. Неки ће управо у овом периоду постићи пословни врхунац или постављати његов темељ за наредну годину. 

 

Хороскоп / Хороскоп
1 5wdfdsljjgfijmvel4ohvg

БАЗАРОВ ХОРОСКОП!

Glowing planet bkg2bozzb  m0000

Овнови, Јарчеви и Ваге – пробудите се!

O chinese horoscope facebook1

КИНЕСКИ ХОРОСКОП - ГОДИНА ЦРВЕНОГ ВАТРЕНОГ ПЕТЛА

Bez naslova

Година дрвене (yin) зелене овце

Horoskop mira adanja polak

Хороскоп