Хороскоп / Хороскоп
Glowing planet bkg2bozzb  m0000

Овнови, Јарчеви и Ваге – пробудите се!

Без обзира на то што пролеће још није почело, Марс, планета акције и енергије, буди успаване припаднике знака Овна, Ваге инспирише да донесу одлуке и забораве страхове, док Јарчеви користе подстицај вулканске енергије да би дошли до циља.

Као да нам у фебруару није довољно небеских егзибиција, попут пуног Месеца у Лаву, који доноси нова поглавља у животу, већ и Јупитер и Венера мењају кретање из директног у ретроградно, стављајући прошлост испред нас. Понављамо лекције из прошлости како бисмо могли да кренемо даље.

Окрећемо други лист у књизи живота. На снази је и даље незгодан Т-квадрат између Јупитера у Ваги, Урана у Овну и Плутона у Јарцу. Сем што нам може дати велику мотивацију, овај квадрат изазива стрес и напетост кад наилазимо на препреке. У овом прилично напетом планетарном распореду, ето нама и брзог и енергичног Марса у Овну који буди енергију код Вага, Овнова и Јарчева.

Марс ће из Овна опозицијом пробудити Јупитера у Ваги, тако да припадници овог ваздушног знака могу осетити велики набој енергије која нас тера на одлучне акције. Марс опозиција Јупитер даје оптимизам у решавању проблема који су све већи и јачи. Ваге напокон почињу да решавају проблеме, а питања која им Марс доноси морају да добију одговоре. Нема половичних решења. Ваге, одлучите – идете ли на пут или не!

Прихватате нови посао или одустајете, нема много времена за размишљање, јер сада се чека одговор. Дуго желите промене, сад су оне испред вас, зграбите своје могућности! Несигурност и страх оставите иза себе. Конкретан, јасан и прецизан одговор отвара нове непознате путеве и могућности. Овај аспект даје слободу у доношењу одлука, пресеците и крените. У супротном, извесна је велика тензија и блокада.

Неповољним аспектом Марс голица Плутона у Јарцу, а то је борба до краја у којој нема одустајања, чак и по цену сопственог разочарања. Тако ће припадници знака Јарца употребити сву снагу да победе у послу или утакмици живота. Понекад нас Марс инспирише да користимо силу како бисмо дошли до циља. Можда је то сила која ће покренути след догађаја, непредвидива енергија која ће покренути решење закочених проблема.

Марс у неповољном аспекту са Ураном, планетом која већ дуго борави у Овну, доноси напетост и стрес, али и промене на личном нивоу. У понедељак, 27. фебруара, Марс у конјукцији са Ураном у Овну, буди необичну енергију којом се проблеми решавају на аутентичан начин. Овнови се буде и схватају да више не желе да чекају ништа и никога. Овнови јесу по природи нестрпљиви, али последњих месеци пристали су да се привидно умире и буду стрпљиви.

Међутим, не могу више да чекају (и оволико је било незамисливо), јер их нове околности терају на покрет који највише воле. Управо неповољним аспектом Марса и Урана, активира се жеља за новим пословним или емоционалним изазовима. Без сумње, нове околности активирају успаване припаднике знака Овна. Марс уме да пробуди интроспекцију, поглед унутра и да вас наведе да проверите колико сте зрели за промене које желите. Ако јесте, или се тако осећате, пробудите унутрашње потенцијале који вас отварају за промене. Будите опет независни и ходајте у сопственом ритму.


 

Хороскоп / Хороскоп
1 5wdfdsljjgfijmvel4ohvg

БАЗАРОВ ХОРОСКОП!

O chinese horoscope facebook1

КИНЕСКИ ХОРОСКОП - ГОДИНА ЦРВЕНОГ ВАТРЕНОГ ПЕТЛА

Matt damon religion hobbies political views

ХОРОСКОП

Bez naslova

Година дрвене (yin) зелене овце

Horoskop mira adanja polak

Хороскоп