Мода / Едиторијал
 luz5937

Пролећна инспирацијa!

Време је за први модни заокрет у овој години! Како се носе тренди пролећне комбинације показала нам је манекенка Тамар Карић, са којом разговарамо о моди, стилу, путовањима, здравом животу, породици и пријатељству без којег нема праве љубави .

„Мислим да ће се сваки модел сложити са мном када кажем да када једном почнете да се бавите модом, она се дубоко уреже у ваше срце и ту остаје заувек. То узбуђење пред излазак на писту и та динамика фотографисања за магазин, нешто је што ћу желети да осећам још много година”, каже манекенка Тамара Карић. Она често путује у Лондон и потпуно предано води лифестyле блог луxтого.цом. Мисли да је велика заблуда да се жене манекенством могу бавити само у младим годинама. 

Подсећа нас да су старији модели веома тражени у индустрији крема или парфема и за сваког има довољно посла уколико довољно брине о свом изгледу. „Не планирам да се одрекнем свог позива, имам велику подршку породице и агента који свом послу приступају са великом дозом професионализма.

Радим само дирецт боокинге и то ми у овом периоду живота највише одговара.” Када је у питању онлине магазин луxтого.цом, он је њена велика љубав и средство да све оно што воли везано за моду, ентеријер и путовања поделим са читаоцима. Он је временом постао веома популаран, па сада чланке за њега пише и Питер Минкоф, стилиста и блогер из Аустралије, а ускоро ће се на њему појавити и онлине схоп са Тамарином првом ЛуxТоГо колекцијом гардеробе.

Мода / Едиторијал
 luz4939

Портрет нове модне сезоне

Revija mary katrantzou

Богатство украса