Мода / Модне вести
Paolita beachwear 2

СПРЕМИТЕ СВЕ ЗА ПЛАЖУ У КОНЦЕПТУ 45 

У Концепту 45 спремно се дочекује време за плажу! Селекција брендова купаћих костима и аксесоара за плажу пажљиво је урађена тако да су у понуди колекције и за оне који трагају за паметним кројевима, хипстерским принтовима, луксузним материјалима, сеxy комадима- све је ту!

Алоха фром Деер прославио се широм Европе захваљујући супер фанки, поп-арт и фотографским принтовима који недвосмислено шаљу стреет смарт поруку и славе младалачки дух индивидуалности. Да ли желите купаћи костим са принтом вране у фраку и цилиндру или можда са цртежом разнобојних крофница? Ово је прави бренд за вас!

Бетх Рицхардс је канадски бренд купаћих костима врхунског квалитета и савременог дизајна. Са идејом да женама пруже самопоуздање и бољи осећај када су у купаћем костиму, Бетх Рицхардс дизајнира кројеве који су истовремено модерни и практични.

Паолита Сwимwеар производи се од квалитетних италијанских материјала, са мултиколор принтовима произведеним ексклузивно за овај бренд. Са посебном пажњом усмереном на беспрекорне кројеве, Паолита софистицирано комбинује романтичну сензуалност и енергични едгy стил.

Дамсел ин Дистресс је београдски бренд који је многима већ добро познат по ласкавом софистицираном вешу направљеном од природних и квалитетних материјала. Са истим вредностима, Дамсел ин Дистресс креира префињене сеxy купаће костиме које ћете пожелети да носите и онда када нисте на плажи.

Концепт 45 се налази у улици Краља Петра 45, а поред великог избора купаћих костима и аксесоара одушевиће вас амбијентом, великим избором највећих светских брендова, али и озбиљном колекцијом винила. Зато пажљиво завирите у сваки кутак овог несвакидашње радње

Мода / Модне вести
19894785 1691422784486254 8396484874778393238 n

МОДА ИЗ ЈЕДНОГ ДЕЛА

Unnamed

Сометхинг Абоут Хер - нова колекција Бојане Јоветић!

House of holland

Сви воле гингхам!

Tike majica dve

ТИКЕ МАЈИЦЕ СУ НОВИ ЛЕТЊИ ХИТ!

Models matter book ss01

Необичан поглед