Мода / Стил
Unnamed

Бренд Êтре Цéциле у Концепту 45!

Ако нисте у могућности да живите у Паризу, онда је ово тхе неџт бест тхинг. Тако барем кажу модни инфлуенсери.

Бренд Êтре Цéциле основали су Yасмин Сењелл, Кyле Робинсон и Јемма Дyас. Мада сво троје креативаца живе у Лондону, одећа коју потписују прожета је уздуж и попреко ноншалантним, прочишћеним француским укусом за моду.

Комади који можда на први поглед изгледају као обични оверсизе дуксеви, креирани су са генијалним освртом на детаље: направљени су од мало тежег памука који омогућује већу префињеност кроја. “Позиционирајући се у упражњеном простору између реадy-то-њеар моде и стреетњеар-а, Êтре Цéциле дефинише нову сорту модних брендова који комбинују лакоћу, непосредност и носивост са високо освешћеном естетиком, глатко уклопивом са статемент дизајнерским комадима.”- ово су речи саме креаторке Yасмин Сењелл, аустралијанке коју модни свет добро познаје и цени, будући да се већ годинама успешно бави прогнозирањем трендова и креативним консалтингом.

Лежерност према одевању преузета из културе самих парижана уткана је у ДНК овог бренда. Као такав, он се неминовно позиционирао за округлим столом актуелне модне дебате која поставља питање шта је заправо луксуз двадесетпрвог века? Као одговор намеће се концепт који је снажан, али довољно опуштен и флексибилан да се прилагоди свакодневном животном стилу.


Êтре Цéциле потражите у мултибренд продавници Концепт 45, Краља Петра 45, Београд.

Мода / Стил
Hali

Од дуге хаљине до изазовног бикинија

Letnja klasika

Летња класика