Мушки свет / Геџети
Tehnologija galaxyalpha

Померање граница

У корак са технолошким достигнућима

Приредио: НИКОЛА ТОДОРИЋ

Померање граница

Huawei Technologies, водећа светска ICT компанија своју MediaPad породицу проширила је новим MediaPad M1 8.0 уређајем који нуди најбоље перформансе у дуготрајности батерије. Multi-window екран новог MediaPad M1 омогућава гледање телевизије или филмова у веома високој резолуцији уз истовремено коришћење других апликација. Оснажен моћним четворојезгарним процесором од 16 GHz и дуготрајном батеријом капацитета 4800 mAh, MediaPad M1 подржава 8 сати гледања видео материјала на основу само једног пуњења. Уколико идете на пут, MediaPad M1 може послужити као одличан уређај за GPS навигацију. Свака путања која се унесе биће испланирана са максималном прецизношћу, а корисник добија упутство за свако појединачно скретање.


За кориснике са стилом

Kомпанија Sony Mobile Communications представила је елегантни Xperia T3 паметни телефон који је стигао на српско тржиште. Xperia T3 је паметни телефон створен за оне који желе да се истакну у друштву. Предивно обликован, у кућишту од нерђајућег челика, које „одражава“ свет око вас, Xperia T3 је лаган и ултратанак, а једнако га је задовољство гледати и држати у руци. Поседује импресивну камеру са преинсталираним апликацијама оптимизованим за дељење на друштвеним мрежама. Савршен за кориснике за стилом који не желе да праве компромисе по питању дизајна или технологије, Xperia T3 доступна je по препорученој малопродајној цени од 49.999,00 динара.

Софистицирани дизајн

Компанија Samsung Electronics представила је уређај Galaxy Alpha, који уједно доноси и нови приступ у дизајну. Елегантан и практичан, Galaxy Alpha представља спој стила и најмодерније технологије. Са фокусом на елегантну естетику и компактну конструкцију, Samsung је применио нови приступ у дизајну овог уређаја. Створен да помогне корисницима да искажу свој јединствен стил, префињени Galaxy Alpha има софистицирани дизајн са металним оквиром, елегантно заобљене углове и полеђину која је мека на додир. Са мање од 7 милиметара дебљине, Galaxy Alpha један је од најтањих Galaxy уређаја свих времена, а његова конструкција и мала тежина пружају корисницима удобан осећај у руци и одличну контролу уређаја.

Награђени телевизор
LG 4K OLED телевизор дијагонале 77 инча овогодишњи победник EISA награде за најбољи европски телевизор, први је модел који је инкорпорирао 4K резолуцију са првокласним OLED екраном који одликује WRGB технологија. Ова комбинација најновијих решења у области напредне технологије екрана пружа корисницима јасну, детаљну слику и невероватно висок контраст. Ергономично закривљена линија екрана омогућава изузетно интензивно корисничко искуство и широк угао гледања, а Tru 4K Engine Pro опција омогућава да се садржаји ниже резолуције побољшају до нивоа приближног Ultra HD квалитету слике. Овогодишња награда „Европски HT Soundbase“ отишла је у руке уређаја LG SoundPlate. Дизајниран тако да се погодно и неприметно уклопи испод телевизора, танки SoundPlate представља савршен избор када је кућна забава у питању. Осим снажног 4.1 каналног система звучника са излазном снагом од 320 W, овај кућни биоскоп поседује и активни бежични subwoofer, као и уграђени 3D Blu ray плејер и компатибилност са смарт телевизором. Такође поседује и Bluetooth опцију, која корисницима омогућава једноставно пуштање аудио записа са екстерних уређаја.

Мушки свет / Геџети