Плус / Путовање
Belek2

ГДЕ ЗЕМЉА ДОДИРУЈЕ РАЈ

Анталијска регија нуди фантастичне могућности за савршено летовање и уживање у величанственој медитеранској природи, неодољивој турској кухињи и модерним хотелима са беспрекорном услугом

ПИШЕ: ЈАСМИНА МОШИЋ

ХОТЕЛИ У АНТАЛИЈСКОЈ РЕГИЈИ

Амара Долце Вита - На око 20 километара од Кемера, у области Текирова, налази се чувени хотел Амара Долце Вита, ушушкан у зеленилу, на самој обали мора. У њему је све савршено организовано, па се и поред великог броја гостију не осећа гужва. Све вам је надохват руке и подређено одмору. Већ неколико година бројна позитивна искуства и препоруке стижу и од стране наших туриста.

Нарочито је популаран за породице са децом због богатих садржаја које пружа, простране пешчано-шљунковите плаже и неколико базена од којих је један са сланом водом. Деци ће сигурно бити занимљиво у беби-диску, играоници или мини зоо-врту, а одрасли ће увече уживати у живој музици, амфитеатру или дискотеци на отвореном. Хотел изгледом подсећа на прави мали град, где ће свако наћи нешто за себе.

Нирвана Лагоон - У области Кемера и богатом зеленилу борове шуме налази се новији хотел Нирвана, отворен 2014. године. При изградњи овог хотела архитекте су посебну пажњу посветиле екологији и очувању природе, па је тако дрвеће заузело своје место унутар ентеријера, што додатно пружа угођај гостима. Док боравите на некој од тераса, можете уживати у погледу на борове, њиховом опојном мирису и природној хладовини.

Ово је један од хотела који је на посебан начин посветио пажњу најмлађима. Деца могу да бораве у мини-клубу уз стручни надзор врхунских аниматора, али и да се одморе у посебним креветићима. Овај концепт пружа родитељима слободу да користе остале садржаје хотела, док су деца на сигурном. Поред дуге пешчане плаже, можете се купати и на неком од базена или подићи адреналин у аква-парку који је намењен и деци и одраслима. Сваке вечери у оквиру хотела организују се разне врсте забава, а у некима од њих гости могу и учествовати. 

Каyа Паллазоо Ресорт - У монденском летовалишту Белек, на око 27 километара од Анталије, налази се велелепни хотел Каyа Паллазоо. Јединствен угођај пружа велика пешчана плажа са многобројним садржајима и спортовима на води. Хотел је новијег датума, елегантан, префињен, где је све савршено организовано и подређено гостима.

Поред главне зграде, постоје и виле са приватним базенима. Од садржаја за децу ту је одличан аква-парк са седам тобогана, мини-клуб за децу од 4 до 16 година, подељен на мини, јуниор и тинејџ клуб, учествовање у дечјим представама, четири канала са цртаним филмовима у собама, део за припремање хране за бебе, разна такмичења, олимпијада, гусарски дан и мини-диско. Хотел има чак девет барова распоређених по хотелу, поред базена и на плажи.

Плус / Путовање
Owt andaluzija

Андалузија – врело срце Шпаније

Owt terme ptuj

Терме Птуј – хедонизам на сваком кораку!

Owt krit

Егзотични Крит - ваша дестинација овог лета

Vis 2

Mediteranski raj Jadrana

Std kosta dorada feb17

Шпанска обала чека на вас