Вести / Вести
Image001

Како да се изборите са свакодневним стресом на послу? Обезбедите вашем организму магнезијум

Независно од тога коју професију обављају, већина запослених имају нешто заједничко – стрес на послу. Било да је изазвана превеликим обимом посла или можда не најбољим радним окружењем, напетост је постала део свакодневнице која се уз мало дисциплине може умањити. Обезбедите вашем организму потребну хидратацију и довољну количину магнезијума и врло брзо ћете се осећати боље.

Умор, мањак концентрације, поспаност и раздражљивост често настају као последица недостатка магнезијума у вашем организму. Поред хране, најбољи начин за унос овог драгоценог минерала јесте путем воде богате магнезијумом. Један литар Мг Мивела воде садржи 343 мг овог минерала што задовољава дневне потребе организма за магнезијумом. Поред тога што позитивно утиче на ослобађање од стреса и напетости, магнезијум побољшава рад мишића, крвних судова и најважнијег органа у вашем организму, вашег срца.

У циљу да подсети на значај бриге о сопственом здрављу, поправи прво дан, а потом и навике, Мг Мивела посетила је радна места лекара, адвоката, директора школа и културних установа и обезбедила им дневну дозу магнезијума. Обрадујте и ви своје колеге, драге људе, али и свој организам Мг Мивела водом.

Вести / Вести
Samos feb17

Самос – острво јединствене природне лепоте

Fotka

ШТА ПРИРОДНИ МАГНЕЗИЈУМ ИЗ МГ МИВЕЛЕ ЗНАЧИ ЗА УЧЕЊЕ?

Dsc 3923

ИМЛЕК ОБЕЛЕЖИО СВЕТСКИ ДАН МЛЕКА

Idea london (002)

ВУЛКАН У ЛОНДОНУ - Оживите највеће књишке класике и посетите Лондон у Београду

 nmn5288

Изложба: „НА ВРЕЛУ НЕИМАРСТВА - Архитекти породице Татић“