Вести / Вести
Owt sales

КАКО ОРГАНИЗУЈЕТЕ ВАША ПУТОВАЊА? ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА ВС ОНЛИНЕ РЕЗЕРВАЦИЈА

Стигло је време да се мисли на летовање. На послу од вас већ траже да се одлучите у којем периоду ћете користити годишњи одмор. Иако су неки од вас већ одавно све испланирали, ипак већина вероватно још увек не зна ни дестинацију. Пре свих корака, размислите добро коме ћете поверити организацију вашег путовања.

Интернет омогућава све на једном месту, од онлине образовања, куповине, гледање филмова и серија па до организације путовања (смештаја, авио карта, осигурања). Колико таква врста аранжмана има предности односно мана у односу на одлазак у туристичку агенцију, питали смо Ању Матијевић, из туристичке агенције Одеон Wорлд Травел.

“Директан контакт са агентима у туристичкој агенцији је нешто што ниједан портал не може да вам пружи. Пошто прво саслушају ваше жеље и могућности, агенти тачно знају шта вама заиста треба. Чак иако не знате где желите да путујете, они вам, захваљујући свом искуству и знању, на основу пар питања увек могу препоручити праву дестинацију. Туристичке агенције кроје путовања по вашој мери. Клијенти увек имају коме да се обрате на датој дестинацији уколико своје путовање организују преко агенције, било да имају неки проблем, молбу, питање.

„Осим тога, агенције имају боље и повољније тарифе и цене смештаја од онлине претраживача“ – истиче Ања Матијевић.

Сигурност и поверење у туристичке агенције је једна од најважнијих ствари о којима треба да мислите. На тржишту постоји велики број туристичких агенција, распитајте се о кредибилитету и квалитету услуге ваше изабране агенције као и о томе да ли поседује све неопходне лиценце.

Једна од важних ставки је провера лиценце организатора путовања као и провера полисе осигурања код одређеног осигуравајућег друштва. Лиценце су јако важне јер често неке мање агенције без лиценце користећи онлине претраживаче и системе наступају као организатори, а онда када до проблема дође ту назад нема јер су у питању агенције које немају одговарајући кадар и средства за рад. Друго, јако је важно да Агенција има важећу полису осигурања која се активира приликом наплате штете или инсолвентности.

 Без обзира ко ће бити ваш партнер у организацији путовања, проверена туристичка агенција или „виртуелни“ агент, саветујемо вам да пронађете поузданог партнера који може да гарантује квалитет, уштеди ваше време и новац. И на крају, најважније је да се вратите срећни и одморни са кофером пуних успомена.


 

Вести / Вести
Sticenici iz zvecanske

Имлек и Алмеx систем омогућили деци без родитељског старања целодневно дружење

Sky 2799

НОВА ДОНАЦИЈА НИШКЕ МЛЕКАРЕ ДЕЦИ НИША

800x600

АИК Банка и Виса вас воде на летовање!

Prtljaznikkuga

Лето је право време за куповину новог аута

San tut02 07 07 2015 05

Зашто је са тврђаве најбољи поглед на културу?