Вести / Вести
Prtljaznikkuga

Лето је право време за куповину новог аута

Од 15. јуна у Гранд Моторсовој и мрежи Фордових овлашћених продајно-сервисних центара купци имају прилику да на годишњи одмор крену у новом аутомобилу Куга. Шлаг на торти током ове летње продајне кампање је и поклон уз све пакете опреме за модел Куга: пет година бесплатног редовног одржавања или кровни носачи са кровним пртљажником.

Узбуђење пред путовање додатно ће вам зачинити ново возило, водећи вас кроз све авантуре које одмор носи са собом, а ево и због чега:

  1. Осећај слободе

Ниједан други вид путовања не пружа вам толики степен слободе, управљања сопственим временом и рутом кретања. За све који уживају у путовању, осећају слободе који пружају нови предели, панорама кров са функцијом отварања права је ствар. У новом аутомобилу Куга не морате да бринете о загревања возила, јер вас штити премаз који рефлектује сунчеву светлост и спречава загревање, а у тренуцима у којима вам је потребан одмор или приватност ту је и интегрисани аутоматски поклопац.

 

  1. Откривање нових предела

На путу до ваше дестинације открићете многе скривене лепоте, често ван домашаја просечног туристе. Изолована села, дивље плаже и увале, толико је неочекиваних места која ће вам одузети дах ако само мало скренете са пута. Интегрисана навигација у новој Куги, водиће вас до жељеног одредишта. Где год да сте се запутили или залутали, овај сателитски навигациони систем са ДАБ аудиом, ту је да вам помогне. Информације о тренутним условим саобраћаја, процена времена доласка, прилагођавање брзине, а све у циљу прецизне процене времена доласка на жељену дестинацију. Корисно, зар не?!

 

  1. Инвестирање у успомене

Тренуци са породицом немају цену и зато их треба сачувати од заборава. Ваш породични албум постаће богатији за све те предивне фотографије успутних крајолика, залазака сунца и осмеха на лицима ваших најдражих.

 

  1. Пауза где год пожелите

Кад се уморите, застаните и попијте кафу са погледом на море или испробајте локалне специјалитете у живописној таверни на путу.

 

  1. Без гледања на сат

Када путујете аутомобилом не постоји притисак програма путовања. Путујете сопственим ритмом и сами одлучујете да ли ћете се негде задржати пар сати или дана.

  1. Добра забава

Појачајте омиљену песму на новом радију са савршеним звуком и препустите се уживању, јер одмор томе и служи.

 

  1. Вожња без јутарњег шпица

Испробајте све чари новог четвороточкаша на отвореном путу, без градске гужве и јурњаве на састанке.

 

  1. Комфор и удобност

У пространом ентеријеру новог аутомобила колена вам неће бити блокирана седиштем путника који спава испред вас.

Двозонска дигитална клима у новој Куги, пружа могућност подешавања температуре како за вас, тако и за вашег сапутника. Ова опција омогућиће вам подешавање температурне разлике од чак четири степена Целзијуса, тако да се можете опустити у комфору који пружа, за потпуно искуство и уживање у путовању, чак и у врелим летњим данима.

 

9. Безбедност на првом месту

У новом и сигурном аутомобилу нећете бринути о могућим кваровима и безбедности ваше породице. Форд је у нову Кугу интегрисао уређај који успорава и задржава унапред дефинисану удаљеност од другог возила, са уграђеном Форwард Алерт системом надзора који вас обавештава када се превише приближите возилу испред. Од сада се током пута можете опустити и бити сигурни. 

Вести / Вести
Sticenici iz zvecanske

Имлек и Алмеx систем омогућили деци без родитељског старања целодневно дружење

Sky 2799

НОВА ДОНАЦИЈА НИШКЕ МЛЕКАРЕ ДЕЦИ НИША

800x600

АИК Банка и Виса вас воде на летовање!

San tut02 07 07 2015 05

Зашто је са тврђаве најбољи поглед на културу?

Samos feb17

Самос – острво јединствене природне лепоте