Вести / Вести
Predavanje marine maljkovic

Одржано прво мотивационо предавање у УШЋЕ Схоппинг Центру

„Погледајте око себе и у себе, и направите од живота једно лепо место. Запамтите, сваком човеку је лепо колико он сам то жели и дозволи. Мој савет је да дозволите да вам буде лепо“ – речи су Марине Маљковић које су одзвањале у УШЋЕ Схоппинг Центеру на првом у низу мотивационом предавању у оквиру појекта “Лепо ми је, јер тако желим”.

МАРИНА МАЉКОВИЋ КАО ПОКРЕТАЧ УСПЕХА

Марина Маљковић је током предвања, користећи се примерима из свог живота и изазовима са којима се сусретала у каријери, успела веома брзо да оствари непосредну комуникацију са публиком која је помно упијала сваку њену реч. Предавање је на крају прерасло у отворен и директан дијалог на тему како се кроз упорност и јаку жељу, могу достићи циљеви.

Наредног месеца, 7. јуна, као нови говорник пројекта „Лепо ми је, јер тако желим“, публици ће се у УШЋЕ Схоппинг Центеру представити културолог Зорица Томић са темом како разумети друге. Карте за предавања посетиоци могу купити на благајни биоскопа Цинеплеxx, по цени од 500 динара.

Овај пројекат организује Ушће Схоппинг Центер у сарадњи са Центром за лични развој „Лепо ми је“, у намери да својим посетиоцима понуди нови и другачији садржај. 

Вести / Вести
Sticenici iz zvecanske

Имлек и Алмеx систем омогућили деци без родитељског старања целодневно дружење

Sky 2799

НОВА ДОНАЦИЈА НИШКЕ МЛЕКАРЕ ДЕЦИ НИША

800x600

АИК Банка и Виса вас воде на летовање!

Prtljaznikkuga

Лето је право време за куповину новог аута

San tut02 07 07 2015 05

Зашто је са тврђаве најбољи поглед на културу?