Вести / Вести
Stop alergije

САЈАМСКО-ЕДУКАТИВНА МАНИФЕСТАЦИЈА „АЛЕРГИЈЕ СТОП!“ У ДОМУ ОМЛАДИНЕ

Удружење за борбу против алергија и аутоимуних болести 14. маја 2017. године у просторијама Дома омладине у Београду организује сајамско-едукативну манифестацију посвец́ену дијагностици, спрец̌авању и лец̌ењу алергија под називом „Алергије СТОП!“.

Сви посетиоци манифестације имаће прилику да добију савете од стручњака из различитих области класичне и алтернативне медицине, те како дијагностиковати, коме се обратити и како на свеобухватан и најефикаснији начин третирати алергије. 

Манифестација „Алергије СТОП” се састоји из предавања, радионица и саветовалишта, те сајамског излагачког дела, а има за циљ да свеобухватно представи могућности дијагностике, лечења алергија и аутоимуних болести и лекарима и посетиоцима, као и да информише посетиоце о нац̌инима за спрец̌авање и лец̌ење алергија и аутоимуних болести и одржавање постигнутог напретка у лечењу или излечењу.

Предавања еминентних стручњака из области педијатрије, имунологије, алергологије, дерматологије и нутриционизма посетиоцима ће пружити бољу слику о могућностима дијагностике, свеобухватне терапије класичним методама, акупунктуром и фитотерапијом бројних алергијских болести, док ће радионице пружити могућност да путем директног контакта са стручњацима из одређених области и кроз питања и заједничко извођење одређених процедура, посетиоци искусе благодети правилних јога вежби и вежби дисања за децу са астмом.

Посетиоци се позивају и да посете излагаче, установе и ординације које се баве лечењем алергија, методама класичног лечења и методама комплементарних грана медицине квантне терапије, хомеопатије, акупунктуре који ће са њима поделити савете које лекове и препарате користити за лечење алергија, произвођаче помоћних лековитих средстава као битног помагача у лечењу алергија и одржавању постигнутог стања.

Улазница за манифестацију Алергије Стоп! износи 300 динара, и она представља ваучер за попуст од 500 динара за Тест Интолеранције који можете урадити у ординацији Холистиц која је један од главних спонзора ове манифестације. За пензионере, улазница је 150 динара, и она вам омогућује попуст од 500 динара за Тест Интолеранције у ординацији Холистиц. Деца до 12 година имају бесплатан улаз, као и лекари који су платили котизацију за акредитовања предавања.

Пратите Фацебоок страницу Алергије Стоп! за програм и обавештења о манифестацији, алергијама и аутоимуним болестима.

хттпс://www.фацебоок.цом/алергијестоп/


 


 

Вести / Вести
20117042 1693881370907062 7761736624065223654 o

ИЗЛОЖБА - ТИТО У АФРИЦИ / СЛИКЕ СОЛИДАРНОСТИ

20046690 1693883154240217 1803942799014861084 n

ПРЕПОРУКА - МИСТИЧНИ КАБАРЕ / АЛЕХАНДРО ХОДОРОВСКИ 

Sticenici iz zvecanske

Имлек и Алмеx систем омогућили деци без родитељског старања целодневно дружење

Sky 2799

НОВА ДОНАЦИЈА НИШКЕ МЛЕКАРЕ ДЕЦИ НИША

800x600

АИК Банка и Виса вас воде на летовање!