Вести / Вести
800x600

АИК Банка и Виса вас воде на летовање!

Користите Виса платне картице АИК Банке у периоду од 12.07. до 10.08.2017. године и освојите вредна путовања

АИК Банка организује наградну игру под називом „АИК Банка и Виса вас воде на летовање!”, намењену свим корисницима Виса платних картица АИК Банке.

Право на учешће у наградној игри остварују сви корисници Виса платних картица АИК Банке, који током трајања наградне игре изврше најмање једну трансакцију у минималном износу од 1.500,00 РСД, на свим продајним местима у земљи и иностранству.

Сви корисници Виса платних картица АИК Банке могу учествовати у наградној игри неограничен број пута, односно са неограниченим бројем трансакција, јер већи број трансакција аутоматски повећава шансе да освојите неко од вредних путовања.

Прву награду представља луксузно путовање од 3 ноћења за две особе у Кемпински Палаце хотелу са пет звездица у Порторожу. Аранжман подразумева доручак, две повратне авио карте Београд-Љубљана, организован трансфер са аеродрома у оба смера, две масаже, вечеру у ресторану, као и коришћење wеллнесс-а. Друга награда је седам ноћења за две особе у Гранд Хотелу на Копаонику, и подразумева смештај у ½ супериор соби, петодневни ски пасс за две особе, масажу за две особе, као и ручак за две особе. Трећа награда је поклон ваучер за две особе туристичке агенције Биг Блуе за путовање на једну од понуђене четири дестинације: Грчка, Малта, Египат, Турска, по избору добитника у вредности од 124.828,60 РСД. У пакет аранжман су укључени превоз и смештај. Поред главних, ту је и утешна награда у виду 3 пакета Царнеx производа у тежини добитника, укупне вредности 181.234,80 РСД.

 

Списак имена добитника биће објављен 20.08.2017.

Срећно!

Вести / Вести
Sticenici iz zvecanske

Имлек и Алмеx систем омогућили деци без родитељског старања целодневно дружење

Sky 2799

НОВА ДОНАЦИЈА НИШКЕ МЛЕКАРЕ ДЕЦИ НИША

Prtljaznikkuga

Лето је право време за куповину новог аута

San tut02 07 07 2015 05

Зашто је са тврђаве најбољи поглед на културу?

Samos feb17

Самос – острво јединствене природне лепоте