Horoskop / Horoskop
1 5wdfdsljjgfijmvel4ohvg

BAZAROV HOROSKOP!

Poznate osobe rođene u znaku Blizanaca: Novak Đoković, Aleksandar Šapić, Anica Dobra, Bojana Maljević, Natali Portman, Ana Kurnjikova, Kajli Minog

PIŠE: GORDANA MAŠIĆ

BLIZANCI

Moguće su velike promene u vašem poslovnom okruženju, ali i na privatnom planu. Važno je samo da verujete u svoje vizije i poštujete znakove pored puta. Predlog koji vam partner bude izneo, iznenadiće vas žestinom, ali i ultimatumom koji nosi. Venera u saradnji sa Suncem i Merkurom unosi u vaš rad sasvim posebnu kreativnost, ali može doneti i dozu neobuzdanosti i avangarde. Ljubav na prvi pogled mogla bi da vam se desi i to kada joj se najmanje budete nadali. Očekuju vas iznenadno dobre vesti, moguće je putovanje ili veliki dobitak.

 

OVAN

Sreća vas nije napustila, samo vam ne stoji nasred puta. Potražite je u promenjenim načinima življenja i rada. Ako ste s nekim u vezi ko vam stalno nalazi mane i kritikuje vas, pokušajte da napravite kompromis. Parovi kojima je veza već duže vreme u krizi, u ovom periodu odlučiće se za prekid. U poslu će biti dosta previranja, pa će vam biti neophodna velika doza odlučnosti, možda i savet advokata ili finansijskog stručnjaka.

 

BIK

Razmislite detaljno o budućim planovima, jer mogućnosti pristižu, ali nisu sve tako dobre kako vam se trenutno čine. Visok rizik donosi velike nagrade, ali i krah. Odluka je na vama. Biće izazova različitih vrsta, problema na planu dogovora, finansija, dobićete neku neprijatnu vest. Ne komplikujte poslovne ili emocionalne odnose i ne razmišljajte o odustajanju. Neki Bikovi doživeće i slom projekta u koji su ušli sa poslovnim partnerom. Posvetite se sebi i budite strpljivi, kao što to obično jeste.

 

RAK

Vreme je da zaigrate na kartu sreće! Za vas je započeo jedan od veoma lepih perioda koji će se tokom jeseni i naredne godine nastaviti. Pred vama su novi izazovi na poslovnom planu. Ova godina doneće vam dosta posla i putovanja, ali tek od jeseni očekujte prave uspehe i veći priliv novca. Jedno novo poznanstvo s uticajnom osobom pomoći će vam da se bolje pozicionirate, a neki odnos vremenom može u vama izazvati čudnu hemiju. Posvetite više pažnje ljubavi. Pozive za izlaske i druženje obavezno prihvatite, jer ćete sresti zanimljive ljude.

 

LAV

Tiha voda breg roni! Prihvatite li ovaj slogan, možete zaista daleko da dogurate. Sad je najvažnije uspostaviti unutrašnju harmoniju i probuditi optimizam. Kada se presaberete, znaćete kojim putem treba ići, a tada ništa više neće stajati na putu vaših ambicija i emocija. Trudićete se da budete svuda primećeni i na taj način skrenućete na sebe pažnju jedne veoma interesantne osobe, koja će odigrati značajnu ulogu u vašem životu. Moguća je promena poslovnog ambijenta ili mesta stanovanja.

 

DEVICA

Iako ste protivnik slogana sad ili nikad, budite spremni da ga prihvatite u narednom periodu. Postoji mogućnost da se jave bračni ili poslovni problemi, zato radije izbegavajte nesuglasice. Trudite se da budete taktični u narednom periodu. Putovanje bi moglo da razreši neku vašu poslovnu ili finansijsku brigu. Jedna od lepših stvari koju će doneti ovaj period jeste susret koji može usloviti novu ljubav.

 

VAGA

Naredni period najveći značaj imaće na polju ljubavi. Ipak, sasvim dovoljno prostora imate i da uredite neke važne stavke na profesionalnom planu. Skepticizam će trajati još koji dan, a onda ćete ustanoviti da vam je jedna važna osoba zaista lojalna i da u nju možete imati puno poverenje. Pridržavajte se pravila i stvarajte oko sebe red, jer ćete samo tako uspeti da uradite prave stvari. Situacija se značajno okreće u vašu korist, a tokom druge nedelje imaćete i lepe vesti koje će vam to i potvrditi.

 

ŠKORPIJA

Na muci se poznaju junaci! Vi ste sigurno sasvim iskren pobednik ovog slogana. Ipak, ne tražite rešenja tamo gde ih jednostavno nema. Usmerite svu svoju energiju ka poljima odakle jasno stižu rezultati. Sva moguća rešenja, u narednih godinu dana, doći će vam iznenada i doneće pun preporod. Lukavo ćete se samopromovisati, što će se već tokom narednog meseca pokazati kao korak ka uspehu u karijeri. Jedan poslovni potez mogao bi da promeni tok vaše finansijske budućnosti.

 

STRELAC

Isključivost i samostalnost mogu vas mnogo koštati. Ovo je za vas period opreza, vetar kao da je promenio pravac, sve donedavno duvao vam je u leđa, a sada duva direktno u vas i onemogućuje vas u napredovanju. U svemu što činite, ne sme da bude previše žurbe, jer u suprotnom lako možete napraviti pogrešan korak. Kao da ste upali u disharmoniju sami sa sobom. Želite da živite potpuno drugačije, ali da bi se problemi razrešili, treba da razgovarate sa partnerom.

 

JARAC

Za mnoge od vas ovo je period odluka. Pojaviće se neki stari problem koji obavezno morate da razrešite. Radite sve javno, ispunjavajte obećanja, budite odgovorni. Dani iskušenja i borbe sada su pred vama, ali vi ste u stresnim situacijama veoma pribrani i efikasni. Iako to ne volite, u ovom periodu od velike pomoći biće vam osobe na visokim pozicijama. Ne komplikujte svoje poslovne i emotivne odnose, jer će i bez toga biti dosta borbe.

 

VODOLIJA

Posegnuti za srećom nije greh. Zatražite od sudbine da vam ispuni neku želju – biće blagorodna prema vama. Možda u ovom trenutku s pravom ne verujete da se točak sreće može okrenuti i doneti vam ono što želite. A upravo to može da vas se desi. Od strane partnera, pa i bližnjih, bićete okarakterisani kao osoba koja nije nimalo laka za saradnju. Takav osećaj donosi sve jači pritisak koji trpite. Kada osetite umor, radije maštajte o prikladnijem okruženju.

 

RIBE

Bilo bi dobro da ne postupate impulsivno i da se uzdržite od naglih odluka kada je reč o poslu ili emocijama. Situacija nije stabilna u celom vašem okruženju, zato morate da budete oprezni kako biste izbegli sve zamke koje stoje iza te nestabilne situacije oko vas. Pazite kakve ugovore potpisujete. Pažljivo proverite svaki važan dokument. Vaga na kojoj merite svoje za i protiv mora da bude izuzetno precizna. 

Horoskop / Horoskop
Glowing planet bkg2bozzb  m0000

Ovnovi, Jarčevi i Vage – probudite se!

O chinese horoscope facebook1

KINESKI HOROSKOP - GODINA CRVENOG VATRENOG PETLA

Matt damon religion hobbies political views

HOROSKOP

Bez naslova

Godina drvene (yin) zelene ovce

Horoskop mira adanja polak

Horoskop