Horoskop / Horoskop
Horoskop sloboda micalovic

Horoskop

Poznati Lav – Sloboda Mićalović-Ćetković

LAV

Deluje kao da birate trenutak za preokret ili da to drugi učine kada ste vi u pitanju. Moguć je neuspeh ako se na vreme ne uzdržite od preterane reakcije. Vreme je da preuzmete kormilo, ali to ne znači da odmah treba promeniti pravac. Pokušajte da definišete svoje potrebe i uskladite se sa postojećim normama. Nemir koji vas već neko vreme prati neće prestati. Naime, to što vas sada muči, do kraja godine samo će se transformisati u nešto sasvim prihvatljivo. Zato nigde ne žurite! Dajte uvek prednost kvalitetu, umesto kvantitetu.

 

OVAN

Nije pametno skrivati svoje želje, a još manje po svaku cenu pokušavati da ih realizujete. Uspostavite dobre odnose sa okolinom, što će vam istovremeno otvoriti mogućnosti da svoje potrebe realizujete bez pritisaka. Jupiter će vam podariti nove ideje za ostvarenje nekadašnjih planova, ali i nove ciljeve, pa čak i način na koji ćete željeno ostvariti. U ljubavi ste vrlo dinamični i potrebna su vam stalna uzbuđenja. Moguće je da ćete negde uskoro otputovati. Budite oprezni u saobraćaju, pored vode ili na vlažnom koloseku.

 

BIK

Rešenje vaših prohteva leži u prihvatanju ponuđenih opcija, ali uz nekoliko za vas veoma važnih uslova, na koje nećete rado pristati. Ipak, ne odstupajte od onog što želite! Računajte na to da će zavist biti vaš loš saveznik, pa dobro preispitajte svoje želje i namere u odnosu na druge. Pristupačnost i plemenitost trebalo bi da budu vaše osnovne osobine. Takođe, veoma je bitno da budete što nezavisniji. Smanjite troškove, već ste preterali. Iako vas nosi snažna težnja da konkretizujete svoj odnos, često ćete upadati u vrtlog prejakih izliva strasti i ljubomore. Čuvajte se skandala.

 

BLIZANCI

Neka vaša parola u ovom periodu bude: šta možeš danas – ne ostavljaj za sutra. Energija vam nije jača strana, ali vatrenost i impulsivnost biće na visini zadatka. Upotrebljavajte sve adute koji su vam na raspolaganju, čuvajte svoj rejting i od konkurencije štitite lične planove i pozicije. Izazova će biti svuda oko vas, ali pitanje je da li je ispravno ono što je privlačno i ostvarivo ono o čemu sanjate? Ova i mnoga druga pitanja provlačiće se kao niti kroz celu ovu godinu, kako na poslovnom, tako i na emotivnom planu noseći vas na vrtešci iskričavih potencijala.

 

RAK

Mnoge ideje bilo bi naizgled lako i jednostavno realizovati, ali vam je potrebna pomoć koja vam se i dalje ne ukazuje, a delovalo je da ste samo na korak od rešenja. Malo strpljenja nije na odmet, kao ni temeljnije strategije. Već neko vreme u vama tinja želja da odbacite dosadašnji život ili barem mnoštvo obaveza koje su bile prateći paket kada ste pravili izbor. Istina, kada poželite da ga poništite ili drastično preoblikujete, čini vam se kao da odbacujte i dobar deo svojih potreba. Nešto morate da menjate u vezi sa partnerom i vašim odnosom.

 

DEVICA

Imaćete priliku da birate i budete birani. U oba slučaja vodite računa o opštem utisku koji ostavljate, nezavisno od imperativa same situacije. Mnogi vas posmatraju, bez obzira da li vi to znate ili ne. Zbog toga, ali i nekoliko drugih stvari koje ćete uskoro otkriti, potrudite se da u svakoj situaciji zablistate ličnim sjajem. Ovo je period kada će vam prijati kraće pauze tokom rada. Izvesno je i da ćete nešto početi da pišete, najbolje je da to bude pod pseudonimom. Da li će do kraja tako i ostati, videćete tokom druge polovine naredne godine. Jedan Lav prikrada vam se s leđa.

VAGA

Za vas će ovaj period, do kraja godine, imati presudan značaj za vašu dalju budućnost i na sve okolnosti možete da gledate malo radikalnije. Ukoliko želite uspeh, morate konačno polako da uzmete u obzir sve prateće okolnosti. Jedan pogrešan stepenik može vas usporiti i oduzeti vam mir koji ste prilično teško stekli. Vaša vladarka Venera osvetliće vam suštinu čarobne i kraljevske prirode ljubavi. Prijaće vam svi oni koji na otvoren, topao, romantičan i vatren način iskazuju svoja osećanja, kao i naklonost vašoj ličnosti.

 

ŠKORPIJA

Sve što je ružno ima svoj kraj, mada vam sada tako ne deluje. Ovo je mesec velikih preokreta, u vama samima ili u neposrednom okruženju. Upravo zbog toga nemojte da se žalite što ovaj period započinjete tegobama jer ubrzo sledi prava revolucija pozitivizma. Odnosi s okolinom ne smeju da budu narušeni. Vaša intuicija biće vam najbolji vodič. Sve što ste do sada saznali i naučili, čini nedostojnim onog što za sebe priželjkujete i spremni ste da se mnogo čega odreknete bez žaljenja. Snažna individualnost mogla bi da vas odvede i na pogrešan put, zato, budite oprezni.

 

STRELAC

Bićete skloni da ignorišete svaku vrstu pritiska jer je sada nastupio period u kome obično težite da se malo opustite i date oduška svojim čulima, ali i da negde otputujete. Pre nego što počnete da merite ko vama šta duguje, u bilo kom smislu, i isto tako kome vi dugujete, setite se da najpre dugujete samom sebi. Vreme je da se malo opustite i učinite nešto za sebe. Poređajte prioritete po pravim vrednostima! Jedan Lav mogao bi da vam pomuti razum, zato pazite ako niste slobodni. Nalazite se na raskrsnici na kojoj se prepliću snovi i realnost.

 

JARAC

Osmehnite se, vreme je da primite nagradu! Sve poprima pravilan tok i nemate razloga za zabrinutost ukoliko ste poštovali utvrđena moralna i zakonska pravila. Ipak, tek da stvari ne bi izmakle vašoj strogoj kontroli, tu i tamo proverite šta se sa svakim segmentom života dešava, onda kada drugi učesnici to ne očekuju. Samo tako ćete se uveriti da sve savršeno funkcioniše. Ako ste nekad sumnjali da ćete realizovati lične ambicije, ostvariti svoje planove ili stabilizovati karijeru, sada treba da shvatite kako je došao pravi trenutak.

 

VODOLIJA

Prepreke postoje, ali samo za one koji ne veruju u uspeh. Odbrambeni mehanizam kao da je preuzeo kontrolu nad svim vašim funkcijama. Ako mislite da je vreme za opuštanje i prepuštanje – grešite. Ne dozvolite sebi da vas neka negativna iskustva i aktuelna dešavanja uplaše ili uspore vaše aktivnosti. Za sve postoji određeno vreme: za radost i tugu, za uspone i padove, za rušenje i građenje, ali i za nastavljanje i odustajanje. U svakom slučaju, ne gubite vreme na ono što je prošlo. Vremeplov ne postoji, ali postoji budućnost koja je pred vama.

 

 RIBE

Sećanje vam je bolje nego ikad, mada biste radije zaboravili neke stvari i neke izjave. Pomalo vas vređa kada se ljudi iz vaše okoline, čak to mogu da budu vama veoma bliske osobe, prave kao da se ništa nije desilo, da vas nisu povredili i iskoristili. Vaša iskustva često su veoma kompleksna, dajete se drugima svim srcem, pa čak i kada vidite da to nije dobro po vas. To iskustvo naučilo vas je da je ponekad bolje prećutati, makar na taj način skrivate najveću istinu. Za sve postoji pravi čas, ali za neke reči ni ova godina neće biti pravo vreme. Zato o svemu dobro razmislite.

Horoskop / Horoskop
1 5wdfdsljjgfijmvel4ohvg

BAZAROV HOROSKOP!

Glowing planet bkg2bozzb  m0000

Ovnovi, Jarčevi i Vage – probudite se!

O chinese horoscope facebook1

KINESKI HOROSKOP - GODINA CRVENOG VATRENOG PETLA

Matt damon religion hobbies political views

HOROSKOP

Bez naslova

Godina drvene (yin) zelene ovce