Horoskop / Horoskop
Glowing planet bkg2bozzb  m0000

Ovnovi, Jarčevi i Vage – probudite se!

Bez obzira na to što proleće još nije počelo, Mars, planeta akcije i energije, budi uspavane pripadnike znaka Ovna, Vage inspiriše da donesu odluke i zaborave strahove, dok Jarčevi koriste podsticaj vulkanske energije da bi došli do cilja.

Kao da nam u februaru nije dovoljno nebeskih egzibicija, poput punog Meseca u Lavu, koji donosi nova poglavlja u životu, već i Jupiter i Venera menjaju kretanje iz direktnog u retrogradno, stavljajući prošlost ispred nas. Ponavljamo lekcije iz prošlosti kako bismo mogli da krenemo dalje. Okrećemo drugi list u knjizi života. Na snazi je i dalje nezgodan T-kvadrat između Jupitera u Vagi, Urana u Ovnu i Plutona u Jarcu. Sem što nam može dati veliku motivaciju, ovaj kvadrat izaziva stres i napetost kad nailazimo na prepreke. U ovom prilično napetom planetarnom rasporedu, eto nama i brzog i energičnog Marsa u Ovnu koji budi energiju kod Vaga, Ovnova i Jarčeva.

Mars će iz Ovna opozicijom probuditi Jupitera u Vagi, tako da pripadnici ovog vazdušnog znaka mogu osetiti veliki naboj energije koja nas tera na odlučne akcije. Mars opozicija Jupiter daje optimizam u rešavanju problema koji su sve veći i jači. Vage napokon počinju da rešavaju probleme, a pitanja koja im Mars donosi moraju da dobiju odgovore. Nema polovičnih rešenja. Vage, odlučite – idete li na put ili ne!

Prihvatate novi posao ili odustajete, nema mnogo vremena za razmišljanje, jer sada se čeka odgovor. Dugo želite promene, sad su one ispred vas, zgrabite svoje mogućnosti! Nesigurnost i strah ostavite iza sebe. Konkretan, jasan i precizan odgovor otvara nove nepoznate puteve i mogućnosti. Ovaj aspekt daje slobodu u donošenju odluka, presecite i krenite. U suprotnom, izvesna je velika tenzija i blokada.

Nepovoljnim aspektom Mars golica Plutona u Jarcu, a to je borba do kraja u kojoj nema odustajanja, čak i po cenu sopstvenog razočaranja. Tako će pripadnici znaka Jarca upotrebiti svu snagu da pobede u poslu ili utakmici života. Ponekad nas Mars inspiriše da koristimo silu kako bismo došli do cilja. Možda je to sila koja će pokrenuti sled događaja, nepredvidiva energija koja će pokrenuti rešenje zakočenih problema.

Mars u nepovoljnom aspektu sa Uranom, planetom koja već dugo boravi u Ovnu, donosi napetost i stres, ali i promene na ličnom nivou. U ponedeljak, 27. februara, Mars u konjukciji sa Uranom u Ovnu, budi neobičnu energiju kojom se problemi rešavaju na autentičan način. Ovnovi se bude i shvataju da više ne žele da čekaju ništa i nikoga. Ovnovi jesu po prirodi nestrpljivi, ali poslednjih meseci pristali su da se prividno umire i budu strpljivi.

Međutim, ne mogu više da čekaju (i ovoliko je bilo nezamislivo), jer ih nove okolnosti teraju na pokret koji najviše vole. Upravo nepovoljnim aspektom Marsa i Urana, aktivira se želja za novim poslovnim ili emocionalnim izazovima. Bez sumnje, nove okolnosti aktiviraju uspavane pripadnike znaka Ovna. Mars ume da probudi introspekciju, pogled unutra i da vas navede da proverite koliko ste zreli za promene koje želite. Ako jeste, ili se tako osećate, probudite unutrašnje potencijale koji vas otvaraju za promene. Budite opet nezavisni i hodajte u sopstvenom ritmu.

Horoskop / Horoskop
1 5wdfdsljjgfijmvel4ohvg

BAZAROV HOROSKOP!

O chinese horoscope facebook1

KINESKI HOROSKOP - GODINA CRVENOG VATRENOG PETLA

Matt damon religion hobbies political views

HOROSKOP

Bez naslova

Godina drvene (yin) zelene ovce

Horoskop mira adanja polak

Horoskop