Ličnosti / Tema broja
44cb9dbcddc56ee0e0f9f2a35fe17242

Šta ženu čini neodoljivom

Bujne grudi, tanak struk, fino oblikovana pozadina, duga kosa, noge kao auto-put, sve to odmah privlači pažnju muškarca, ali je ne zadržava dugo. Naučna istraživanja pokazuju da je najseksepilniji faktor kome muškarci ne mogu da odole kod žene – njen integritet .

U ljubavi i životu ništa nije onako kao što izgleda! Brojne su naučne studije koje su rađene na temu šta žene traže od muškaraca, a zanemarljiv broj onih na temu šta muškarce privlači kod žena. Međutim, studija psihoanalitičarskog tima Univerziteta u Kaliforniji ispravlja tu nepravdu. Posle godina istraživanja dinamike odnosa između polova i rada sa ženama po čitavom svetu, od domaćica do anesteziologa, od umetnica do slavnih osoba, otkrila je tajnu muške psihologije koja će vas sigurno iznenaditi: izgled žene privlači muškarca, ali da bi on bio motivisan za više, žena mora da poseduje najseksepilniji faktor – integritet.

Žene sa integritetom su samouverene, pouzdane i igraju po sopstvenim pravilima. Nije im potreban muškarac koji bi procenjivao njihovu vrednost. Takva žena privlačna je za svakog muškarca koji to prepozna. Privlače ih žene koje svojom inteligencijom mogu da ih slede i razumeju, uživaju i smeju se njihovoj igri reči... Privlači ih ono što im podiže i ojačava ego. Bez obzira na besprekornu figuru, muškarce najviše privlače one otvorene, pozitivne i ljupke. Vole miris žene, a ne muškarca u suknji!

Istraživanja su pokazala da kad žena zna svoje kvalitete, deluje ispunjeno pa je i bez emocionalnog partnera fatalnija od ostalih. Fatalna žena nije isto što i vamp! Ona emituje neku čudnu energiju, u stanju je koje ne kontroliše, a koje ni muškarac ne može da detektuje. Ima harizmu, što ih najviše privlači. Ponekad je ta fatalna žena ona nedostižna ili nezaboravljena, kroz čiju se sliku mnogo toga prelama. Psiholozi tvrde da kad nešto nismo do kraja iskusili, naročito ono o čemu smo maštali, to postaje razlog neobjašnjive privlačnosti, pa se zato i takva ljubav smatra fatalnom. Ipak, muškarci ne vole komplikovane žene jer ne znaju šta bi s njima trebalo da rade. Vole inteligentne i duhovite dame jer žele da se relaksiraju.

Ličnosti / Tema broja
Stalking warning signs safety tips 1 661x496

KADA UDVARANJE POSTANE PROGANJANJE

David beckham hugging his kids instagram picture jan 2017

Tate za Oskara!

0k1o50271

Mame, volite svoje ćerke!

Yogi wedding cartoon pic

NAJČEŠĆI BRAČNI PROBLEMI I KAKO DA IH REŠITE

17880186 1659178227710710 3793581129255454862 o

DA LI ĆETE UĆI U BRAK SA POGREŠNOM OSOBOM?