Ličnosti / Tema broja
David beckham hugging his kids instagram picture jan 2017

Tate za Oskara!

Kad se ugase kamere i reflektori, oni su samo tate, i to kakve! Predstavljamo vam nekoliko slavnih muškaraca koji važe za najnežnije i najbrižnije tate i koji se ne libe to da pokažu javno

Prema nepisanim pravilima šou-biznisa, Holivud i skladan porodični život retko kad mogu da nađu zajednički jezik. Brakovi se sklapaju pod svetlima reflektora, ali se, isto tako, pred očima celog sveta obično odigravaju i razvodi, praćeni iznošenjem prljavog veša ne samo iz kuće, već i iz sudnice. Ipak, neki parovi uspeli su da u svoja četiri zida sačuvaju privatnost, a s njom i harmonično porodično gnezdo. Oni kojima nije pošlo za rukom da žive srećno i zajedno do kraja života na sve načine se trude da decu poštede posledica razvoda i da se pokažu kao predani roditelji, bez obzira na krah ljubavne veze.

Mnoge filmske dive ističu da je majčinstvo najvažnija i najteža uloga koju su ikada dobile. S druge strane, nije lako biti ni otac, naročito ako vas u stopu prate objektivi kamera i foto-aparata. No, holivudske tate nisu jedine kojima bi trebalo dodeliti posebne nagrade za zalaganje oko dece. U društvo najboljih očeva na svetu spadaju i poznati muškarci sa ovdašnje javne scene, koji na društvenim mrežama često dele nežne trenutke provedene pored svojih malih naslednika.

Hju Džekmen

Svaki trenutak s porodicom

Šesti put se bori protiv raka kože i šesti put je primoran da upotrebi svoje supermoći kojima nas je zadivio kao akcioni heroj Vulverin. No, ozbiljna bitka za zdravlje ne može da spreči trenutno najpopularnijeg australijskog glumca Hjua Džekmena u nastojanju da i dalje bude supertata. Šta god da se dešava u njegovom životu, porodica mu je uvek na prvom mestu i najsrećniji je kada provodi vreme sa suprugom Deborom i njihovom usvojenom decom Oskarom i Avom.

„Kada postanete roditelj, ceo vaš svet se neminovno menja, a s njim i shvatanje života. Više nemate opravdanja za besmisleno trošenje vremena, jer sve što imate poklanjate porodici, deci. Možda se nekad neispavan pojavim na setu, ali nimalo se ne kajem. To su neke male stvari koje me potpuno ispunjavaju“, kaže miljenik žena, koji je već više od dve decenije veran samo jednoj – svojoj supruzi.

Ben Aflek

S tatom u školu i vrtić

Poslednje dve godine slavni duet Ben Aflek – Dženifer Gardner prolazi kroz pravu dramu. Nažalost, ne neku u kakvima smo navikli da ih gledamo na pokretnim slikama. Rastajali su se i mirili bezbroj puta, ali nikako da se i zvanično razvedu, jer se oboje plaše da će se taj čin negativno odraziti na decu. Vajolet, Serafina i Semjuel dali su novu dimenziju životu holivudskog srcelomca, za kojeg smo verovali da se konačno smirio kada se oženio Garnerovom. No, sreća je kratko trajala, a iza kulisa idilične porodične slike odigravale su se mučne priče, praćene njegovom zavisnošću od alkohola i aferom sa dadiljom. Ipak, Aflek sve čini kako bi bio blizu dece.

„Oni su mi najbitniji u životu. Sve lepo što mi se dešavalo na poslu delio sam i deliću s njima, jer ih volim najviše na svetu“, otkriva glumac, koji sinove i kćerku redovno vozi do škole ili vrtića, a u šetnjama i zabavnim parkovima često im se pridruži i Dženifer.

 

Ličnosti / Tema broja
Online dating rex

Ljubav u doba interneta

19956820 1691852481109951 596611513063818255 o

DA LI ŽENE MOGU SVE?

Stalking warning signs safety tips 1 661x496

KADA UDVARANJE POSTANE PROGANJANJE

44cb9dbcddc56ee0e0f9f2a35fe17242

Šta ženu čini neodoljivom

0k1o50271

Mame, volite svoje ćerke!