Plus / Putovanje
Belek2

GDE ZEMLJA DODIRUJE RAJ!

Antalijska regija nudi fantastične mogućnosti za savršeno letovanje i uživanje u veličanstvenoj mediteranskoj prirodi, neodoljivoj turskoj kuhinji i modernim hotelima sa besprekornom uslugom.

PIŠE: JASMINA MOŠIĆ

HOTELI U ANTALIJSKOJ REGIJI

Amara Dolce Vita Na oko 20 kilometara od Kemera, u oblasti Tekirova, nalazi se čuveni hotel Amara Dolce Vita, ušuškan u zelenilu, na samoj obali mora. U njemu je sve savršeno organizovano, pa se i pored velikog broja gostiju ne oseća gužva. Sve vam je nadohvat ruke i podređeno odmoru. Već nekoliko godina brojna pozitivna iskustva i preporuke stižu i od strane naših turista. Naročito je popularan za porodice sa decom zbog bogatih sadržaja koje pruža, prostrane peščano-šljunkovite plaže i nekoliko bazena od kojih je jedan sa slanom vodom. Deci će sigurno biti zanimljivo u bebi-disku, igraonici ili mini zoo-vrtu, a odrasli će uveče uživati u živoj muzici, amfiteatru ili diskoteci na otvorenom. Hotel izgledom podseća na pravi mali grad, gde će svako naći nešto za sebe.

Nirvana Lagoon - U oblasti Kemera i bogatom zelenilu borove šume nalazi se noviji hotel Nirvana, otvoren 2014. godine. Pri izgradnji ovog hotela arhitekte su posebnu pažnju posvetile ekologiji i očuvanju prirode, pa je tako drveće zauzelo svoje mesto unutar enterijera, što dodatno pruža ugođaj gostima. Dok boravite na nekoj od terasa, možete uživati u pogledu na borove, njihovom opojnom mirisu i prirodnoj hladovini.

Ovo je jedan od hotela koji je na poseban način posvetio pažnju najmlađima. Deca mogu da borave u mini-klubu uz stručni nadzor vrhunskih animatora, ali i da se odmore u posebnim krevetićima. Ovaj koncept pruža roditeljima slobodu da koriste ostale sadržaje hotela, dok su deca na sigurnom. Pored duge peščane plaže, možete se kupati i na nekom od bazena ili podići adrenalin u akva-parku koji je namenjen i deci i odraslima. Svake večeri u okviru hotela organizuju se razne vrste zabava, a u nekima od njih gosti mogu i učestvovati.

Kaya Pallazoo Resort - U mondenskom letovalištu Belek, na oko 27 kilometara od Antalije, nalazi se velelepni hotel Kaya Pallazoo. Jedinstven ugođaj pruža velika peščana plaža sa mnogobrojnim sadržajima i sportovima na vodi. Hotel je novijeg datuma, elegantan, prefinjen, gde je sve savršeno organizovano i podređeno gostima. Pored glavne zgrade, postoje i vile sa privatnim bazenima.

Od sadržaja za decu tu je odličan akva-park sa sedam tobogana, mini-klub za decu od 4 do 16 godina, podeljen na mini, junior i tinejdž klub, učestvovanje u dečjim predstavama, četiri kanala sa crtanim filmovima u sobama, deo za pripremanje hrane za bebe, razna takmičenja, olimpijada, gusarski dan i mini-disko. Hotel ima čak devet barova raspoređenih po hotelu, pored bazena i na plaži.

Plus / Putovanje
Owt andaluzija

Andaluzija – vrelo srce Španije

Owt terme ptuj

Terme Ptuj – hedonizam na svakom koraku!

Owt krit

Egzotični Krit - vaša destinacija ovog leta

Vis 2

Mediteranski raj Jadrana

Std kosta dorada feb17

Španska obala čeka na vas!