Plus / Putovanje
Korpa 5

Leto u Kraljevim čardacima

Ako još niste iskoristili godišnji odmor i razmišljate o destinaciji na kojoj ćete akumulirati energiju do sledećeg leta, predlažemo Kopaonik, koji sa 200 sunčanih dana godišnje zaslužuje drugo ime – Sunčana planina

Blagotvoran efekat boravka na planini osetićete već prvog dana. Boravak na čistom vazduhu, daleko od gradske buke, znatno će vam popraviti raspoloženje. Zato ne razmišljajte mnogo, rezervišite smeštaj u Kraljevim čardacima i uz njihovu pomoć otkrijte čari Kopaonika u letnjem periodu.
Kraljevi čardaci spa nalaze se u Vikend naselju Kopaonik, a udaljeni su četiri i po kilometra od centra Kopaonika.
 

Mladi bračni par sa dvoje male dece potrudio se da napravi mali raj i da svima ponudi mogućnost da se kraljevski osećaju u njemu. Njihovu nežnu i nesebičnu ljubav i energiju osetićete i po enterijeru koji je urađen sa mnogo stila i pažnje. Biće vam ugodno bilo da ste u sobi ili apartmanu. Usluge su na bazi polupansiona i neograničenog korišćenja SPA i Welnes centra.
Takođe, uživaćete u bogatoj ponudi raznovrsnih specijaliteta najfinijih ukusa i obilju voća. Naša preporuka je da obavezno probate specijalitet obrok-salatu Kraljevi čardaci.

Da bi gosti sa malom decom bili opušteni, obezbeđena je celodnevna animacija dece i korišćenje igraonice. Razdragani mališani svako veče pred spavanje imaju svoju malu zabavu. Maštoviti animatori trude se da se dan završi neponovljivo.

Oko Kraljevih čardaka pružaju se prostrani planinski pašnjaci i gusta zimzelena i listopadna šuma, mnoštvo termalnih izvora, kao i vodopad na 1.500 metara nadmorske visine. Tu je i neobično Semeteško jezero, za koje meštani tvrde da je misteriozno i da predstavlja prirodni fenomen u svetu. Posebno čudo su ploveća ostrva u jezeru. Nadomak su i izletišta Kadijevac, Svetilište Metođe, Đorov most, Nebeske stolice... Pročitajte nešto o zdravom bilju jer na eko-stazama možete pronaći čudesne biljke – kantarion, hajdučku travu, virak, vranilovu travu i mnoge druge. Borovnice, divlje maline i jagode dodatno će vam zasladiti ovaj izlet. Tridesetominutnom šetnjom telo počinje da luči serotonin i endorfin, hormone sreće. 

 

Zato otkrijte čari Kopaonika šetajući eko stazama. Kraljevi čardaci potrudili su se da ih obeleže, tako da možete sa vama dragom osobom da napravite celodnevni izlet uz romantičnu korpu. Posmatrajući predivnu panoramu, iskoristite priliku da kažete nešto nežno i nešto što ćete pamtiti celog života. Ako ste ljubitelj adrenalinskog doživljaja, uz iskusnog instruktora možete se voziti kvadovima po predivnoj divljini.

Kraljevi čardaci i dalje šire svoje sadržaje i smeštajne kapacitete. Već krajem 2017. godine biće bogatiji za 80 apartmana i 25 hotelskih soba, a u planu je i veliko proširenje wellness dela, koje je prvenstveno namenjeno najmlađim gostima.


 


 


 

Plus / Putovanje
Owt izrael

Izrael – Sveta zemlja kontrasta

Owt majorka

Velika dama Balearskih ostrva

Owt korzika

Upoznajte čarobnu Korziku!

Img 5850 (large)

STARA PLANINA RESORT – VIKEND IZ SNOVA!

20108529 1695127570782442 7243601144820895949 n

ŠETNJA KROZ DŽUNGLU!