Plus / Putovanje
Hotel kalamper 2

Otvoren Kalamper Hotel & SPA

Na samoj obali Jadranskog mora, na plaži Veliki pijesak u Baru, zvanično je otvoren luksuzni hotel Kalamper Hotel & SPA. Prisutni su imali priliku da uživaju u intimnom i ugodnom ambijentu začinjenom raznovrsnim gastronomskim specijalitetima.

Priliku da među prvima dožive ovo nezaboravno iskustvo vrhunske usluge i brige o svakom pojedinačnom gostu, imali su predstavnici kulture, medija i poslovnog sveta. Za dobru atmosferu bila je zadužena Nataša Bekvalac koja je takođe uživala u bogatom sadržaju novootvorenog hotela. Hotel raspolaže salom za sastanke, Spa&Wellness centrom, teretanom, igraonicom za decu itd. Na krovu se nalazi otvoreni bazen sa lounge barom.

Kalamper Hotel & SPA kroz svoje 24 smeštajne jedinice, sobe i apartmane, pruža luksuzni doživljaj koji se pamti. Svojim modernim dizajnom, gostima pruža užitak koji je više od zadovoljavanja najprefinjenijih potreba.

Kada se spoji moderan dizajn sa vrhunskim standardom i uslugom, dobija se novi omiljeni intimni kutak na samoj obali mora.

Plus / Putovanje
Vis 2

Mediteranski raj Jadrana

Std kosta dorada feb17

Španska obala čeka na vas!

Kombi

Poslednja šansa za letovanje koju ne smete propustiti

Scroll zakintos feb17

Zakintos – plaže iz snova čekaju na vas

Scroll krf feb17

Krf – Smaragdna oaza Jonskog arhipelaga