Vesti / Vesti
Image001

Kako da se izborite sa svakodnevnim stresom na poslu? Obezbedite vašem organizmu magnezijum

Nezavisno od toga koju profesiju obavljaju, većina zaposlenih imaju nešto zajedničko – stres na poslu. Bilo da je izazvana prevelikim obimom posla ili možda ne najboljim radnim okruženjem, napetost je postala deo svakodnevnice koja se uz malo discipline može umanjiti. Obezbedite vašem organizmu potrebnu hidrataciju i dovoljnu količinu magnezijuma i vrlo brzo ćete se osećati bolje.

Umor, manjak koncentracije, pospanost i razdražljivost često nastaju kao posledica nedostatka magnezijuma u vašem organizmu. Pored hrane, najbolji način za unos ovog dragocenog minerala jeste putem vode bogate magnezijumom. Jedan litar Mg Mivela vode sadrži 343 mg ovog minerala što zadovoljava dnevne potrebe organizma za magnezijumom. Pored toga što pozitivno utiče na oslobađanje od stresa i napetosti, magnezijum poboljšava rad mišića, krvnih sudova i najvažnijeg organa u vašem organizmu, vašeg srca.

U cilju da podseti na značaj brige o sopstvenom zdravlju, popravi prvo dan, a potom i navike, Mg Mivela posetila je radna mesta lekara, advokata, direktora škola i kulturnih ustanova i obezbedila im dnevnu dozu magnezijuma. Obradujte i vi svoje kolege, drage ljude, ali i svoj organizam Mg Mivela vodom.

Vesti / Vesti
Samos feb17

Samos – ostrvo jedinstvene prirodne lepote!

Fotka

ŠTA PRIRODNI MAGNEZIJUM IZ MG MIVELE ZNAČI ZA UČENJE?

Dsc 3923

IMLEK OBELEŽIO SVETSKI DAN MLEKA

Idea london (002)

VULKAN U LONDONU - Oživite najveće knjiške klasike i posetite London u Beogradu

 nmn5288

Izložba: „NA VRELU NEIMARSTVA - Arhitekti porodice Tatić“