Vesti / Vesti
Owt sales

KAKO ORGANIZUJETE VAŠA PUTOVANJA? TURISTIČKA AGENCIJA VS ONLINE REZERVACIJA

Stiglo je vreme da se misli na letovanje. Na poslu od vas već traže da se odlučite u kojem periodu ćete koristiti godišnji odmor. Iako su neki od vas već odavno sve isplanirali, ipak većina verovatno još uvek ne zna ni destinaciju. Pre svih koraka, razmislite dobro kome ćete poveriti organizaciju vašeg putovanja.

Savremena tehnologija je odavno postala neizostavni deo svakodnevice, sve je na klik od nas. Internet omogućava sve na jednom mestu, od online obrazovanja, kupovine, gledanje filmova i serija pa do organizacije putovanja (smeštaja, avio karta, osiguranja). Koliko takva vrsta aranžmana ima prednosti odnosno mana u odnosu na odlazak u turističku agenciju, pitali smo Anju Matijević, iz turističke agencije Odeon World Travel.


“Direktan kontakt sa agentima u turističkoj agenciji je nešto što nijedan portal ne može da vam pruži. Pošto prvo saslušaju vaše želje i mogućnosti, agenti tačno znaju šta vama zaista treba. Čak iako ne znate gde želite da putujete, oni vam, zahvaljujući svom iskustvu i znanju, na osnovu par pitanja uvek mogu preporučiti pravu destinaciju. Turističke agencije kroje putovanja po vašoj meri. Klijenti uvek imaju kome da se obrate na datoj destinaciji ukoliko svoje putovanje organizuju preko agencije, bilo da imaju neki problem, molbu, pitanje.


„Osim toga, agencije imaju bolje i povoljnije tarife i cene smeštaja od online pretraživača“ – ističe Anja Matijević.
Sigurnost i poverenje u turističke agencije je jedna od najvažnijih stvari o kojima treba da mislite. Na tržištu postoji veliki broj turističkih agencija, raspitajte se o kredibilitetu i kvalitetu usluge vaše izabrane agencije kao i o tome da li poseduje sve neophodne licence.


Jedna od važnih stavki je provera licence organizatora putovanja kao i provera polise osiguranja kod određenog osiguravajućeg društva. Licence su jako važne jer često neke manje agencije bez licence koristeći online pretraživače i sisteme nastupaju kao organizatori, a onda kada do problema dođe tu nazad nema jer su u pitanju agencije koje nemaju odgovarajući kadar i sredstva za rad. Drugo, jako je važno da Agencija ima važeću polisu osiguranja koja se aktivira prilikom naplate štete ili insolventnosti.


Bez obzira ko će biti vaš partner u organizaciji putovanja, proverena turistička agencija ili „virtuelni“ agent, savetujemo vam da pronađete pouzdanog partnera koji može da garantuje kvalitet, uštedi vaše vreme i novac. I na kraju, najvažnije je da se vratite srećni i odmorni sa koferom punih uspomena.

 

Vesti / Vesti
20117042 1693881370907062 7761736624065223654 o

IZLOŽBA - TITO U AFRICI / SLIKE SOLIDARNOSTI

20046690 1693883154240217 1803942799014861084 n

PREPORUKA - MISTIČNI KABARE / ALEHANDRO HODOROVSKI 

Sticenici iz zvecanske

Imlek i Almex sistem omogućili deci bez roditeljskog staranja celodnevno druženje

Sky 2799

NOVA DONACIJA NIŠKE MLEKARE

800x600

AIK Banka i Visa vas vode na letovanje!