Vesti / Vesti
Prtljaznikkuga

LETO JE PRAVO VREME ZA KUPOVINU NOVOG AUTA!

Od 15. juna u Grand Motorsovoj i mreži Fordovih ovlašćenih prodajno-servisnih centara kupci imaju priliku da na godišnji odmor krenu u novom automobilu Kuga. Šlag na torti tokom ove letnje prodajne kampanje je i poklon uz sve pakete opreme za model Kuga: pet godina besplatnog redovnog održavanja ili krovni nosači sa krovnim prtljažnikom.

Uzbuđenje pred putovanje dodatno će vam začiniti novo vozilo, vodeći vas kroz sve avanture koje odmor nosi sa sobom, a evo i zbog čega:

  1. Osećaj slobode

Nijedan drugi vid putovanja ne pruža vam toliki stepen slobode, upravljanja sopstvenim vremenom i rutom kretanja. Za sve koji uživaju u putovanju, osećaju slobode koji pružaju novi predeli, panorama krov sa funkcijom otvaranja prava je stvar. U novom automobilu Kuga ne morate da brinete o zagrevanja vozila, jer vas štiti premaz koji reflektuje sunčevu svetlost i sprečava zagrevanje, a u trenucima u kojima vam je potreban odmor ili privatnost tu je i integrisani automatski poklopac.

 

  1. Otkrivanje novih predela

Na putu do vaše destinacije otkrićete mnoge skrivene lepote, često van domašaja prosečnog turiste. Izolovana sela, divlje plaže i uvale, toliko je neočekivanih mesta koja će vam oduzeti dah ako samo malo skrenete sa puta. Integrisana navigacija u novoj Kugi, vodiće vas do željenog odredišta. Gde god da ste se zaputili ili zalutali, ovaj satelitski navigacioni sistem sa DAB audiom, tu je da vam pomogne. Informacije o trenutnim uslovim saobraćaja, procena vremena dolaska, prilagođavanje brzine, a sve u cilju precizne procene vremena dolaska na željenu destinaciju. Korisno, zar ne?!

 

  1. Investiranje u uspomene

Trenuci sa porodicom nemaju cenu i zato ih treba sačuvati od zaborava. Vaš porodični album postaće bogatiji za sve te predivne fotografije usputnih krajolika, zalazaka sunca i osmeha na licima vaših najdražih.

 

  1. Pauza gde god poželite

Kad se umorite, zastanite i popijte kafu sa pogledom na more ili isprobajte lokalne specijalitete u živopisnoj taverni na putu.

  1. Bez gledanja na sat

Kada putujete automobilom ne postoji pritisak programa putovanja. Putujete sopstvenim ritmom i sami odlučujete da li ćete se negde zadržati par sati ili dana.

 

  1. Dobra zabava

Pojačajte omiljenu pesmu na novom radiju sa savršenim zvukom i prepustite se uživanju, jer odmor tome i služi.

 

  1. Vožnja bez jutarnjeg špica

Isprobajte sve čari novog četvorotočkaša na otvorenom putu, bez gradske gužve i jurnjave na sastanke.

 

  1. Komfor i udobnost

U prostranom enterijeru novog automobila kolena vam neće biti blokirana sedištem putnika koji spava ispred vas.

Dvozonska digitalna klima u novoj Kugi, pruža mogućnost podešavanja temperature kako za vas, tako i za vašeg saputnika. Ova opcija omogućiće vam podešavanje temperaturne razlike od čak četiri stepena Celzijusa, tako da se možete opustiti u komforu koji pruža, za potpuno iskustvo i uživanje u putovanju, čak i u vrelim letnjim danima.

9Bezbednost na prvom mestu

U novom i sigurnom automobilu nećete brinuti o mogućim kvarovima i bezbednosti vaše porodice. Ford je u novu Kugu integrisao uređaj koji usporava i zadržava unapred definisanu udaljenost od drugog vozila, sa ugrađenom Forward Alert sistemom nadzora koji vas obaveštava kada se previše približite vozilu ispred. Od sada se tokom puta možete opustiti i biti sigurni. 

Vesti / Vesti
Sticenici iz zvecanske

Imlek i Almex sistem omogućili deci bez roditeljskog staranja celodnevno druženje

Sky 2799

NOVA DONACIJA NIŠKE MLEKARE

800x600

AIK Banka i Visa vas vode na letovanje!

San tut02 07 07 2015 05

Zašto je sa tvrđave najbolji pogled na kulturu?

Samos feb17

Samos – ostrvo jedinstvene prirodne lepote!