Vesti / Vesti
Stop alergije

SAJAMSKO-EDUKATIVNA MANIFESTACIJA „ALERGIJE STOP!“ U DOMU OMLADINE

Udruženje za borbu protiv alergija i autoimunih bolesti 14. maja 2017. godine u prostorijama Doma omladine u Beogradu organizuje sajamsko-edukativnu manifestaciju posvećenu dijagnostici, sprečavanju i lečenju alergija pod nazivom „Alergije STOP!“.

Svi posetioci manifestacije imaće priliku da dobiju savete od stručnjaka iz različitih oblasti klasične i alternativne medicine, te kako dijagnostikovati, kome se obratiti i kako na sveobuhvatan i najefikasniji način tretirati alergije. 

Manifestacija „Alergije STOP” se sastoji iz predavanja, radionica i savetovališta, te sajamskog izlagačkog dela, a ima za cilj da sveobuhvatno predstavi mogućnosti dijagnostike, lečenja alergija i autoimunih bolesti i lekarima i posetiocima, kao i da informiše posetioce o načinima za sprečavanje i lečenje alergija i autoimunih bolesti i održavanje postignutog napretka u lečenju ili izlečenju.

Predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti pedijatrije, imunologije, alergologije, dermatologije i nutricionizma posetiocima će pružiti bolju sliku o mogućnostima dijagnostike, sveobuhvatne terapije klasičnim metodama, akupunkturom i fitoterapijom brojnih alergijskih bolesti, dok će radionice pružiti mogućnost da putem direktnog kontakta sa stručnjacima iz određenih oblasti i kroz pitanja i zajedničko izvođenje određenih procedura, posetioci iskuse blagodeti pravilnih joga vežbi i vežbi disanja za decu sa astmom.

Posetioci se pozivaju i da posete izlagače, ustanove i ordinacije koje se bave lečenjem alergija, metodama klasičnog lečenja i metodama komplementarnih grana medicine kvantne terapije, homeopatije, akupunkture koji će sa njima podeliti savete koje lekove i preparate koristiti za lečenje alergija, proizvođače pomoćnih lekovitih sredstava kao bitnog pomagača u lečenju alergija i održavanju postignutog stanja.

Ulaznica za manifestaciju Alergije Stop! iznosi 300 dinara, i ona predstavlja vaučer za popust od 500 dinara za Test Intolerancije koji možete uraditi u ordinaciji Holistic koja je jedan od glavnih sponzora ove manifestacije. Za penzionere, ulaznica je 150 dinara, i ona vam omogućuje popust od 500 dinara za Test Intolerancije u ordinaciji Holistic. Deca do 12 godina imaju besplatan ulaz, kao i lekari koji su platili kotizaciju za akreditovanja predavanja.

Pratite Facebook stranicu Alergije Stop! za program i obaveštenja o manifestaciji, alergijama i autoimunim bolestima.

https://www.facebook.com/alergijestop/


 

Vesti / Vesti
20117042 1693881370907062 7761736624065223654 o

IZLOŽBA - TITO U AFRICI / SLIKE SOLIDARNOSTI

20046690 1693883154240217 1803942799014861084 n

PREPORUKA - MISTIČNI KABARE / ALEHANDRO HODOROVSKI 

Sticenici iz zvecanske

Imlek i Almex sistem omogućili deci bez roditeljskog staranja celodnevno druženje

Sky 2799

NOVA DONACIJA NIŠKE MLEKARE

800x600

AIK Banka i Visa vas vode na letovanje!