Vesti / Vesti
800x600

AIK Banka i Visa vas vode na letovanje!

Koristite Visa platne kartice AIK Banke u periodu od 12.07. do 10.08.2017. godine i osvojite vredna putovanja

AIK Banka organizuje nagradnu igru pod nazivom „AIK Banka i Visa vas vode na letovanje!”, namenjenu svim korisnicima Visa platnih kartica AIK Banke.

Pravo na učešće u nagradnoj igri ostvaruju svi korisnici Visa platnih kartica AIK Banke, koji tokom trajanja nagradne igre izvrše najmanje jednu transakciju u minimalnom iznosu od 1.500,00 RSD, na svim prodajnim mestima u zemlji i inostranstvu.

Svi korisnici Visa platnih kartica AIK Banke mogu učestvovati u nagradnoj igri neograničen broj puta, odnosno sa neograničenim brojem transakcija, jer veći broj transakcija automatski povećava šanse da osvojite neko od vrednih putovanja.

Prvu nagradu predstavlja luksuzno putovanje od 3 noćenja za dve osobe u Kempinski Palace hotelu sa pet zvezdica u Portorožu. Aranžman podrazumeva doručak, dve povratne avio karte Beograd-Ljubljana, organizovan transfer sa aerodroma u oba smera, dve masaže, večeru u restoranu, kao i korišćenje wellness-a. Druga nagrada je sedam noćenja za dve osobe u Grand Hotelu na Kopaoniku, i podrazumeva smeštaj u ½ superior sobi, petodnevni ski pass za dve osobe, masažu za dve osobe, kao i ručak za dve osobe. Treća nagrada je poklon vaučer za dve osobe turističke agencije Big Blue za putovanje na jednu od ponuđene četiri destinacije: Grčka, Malta, Egipat, Turska, po izboru dobitnika u vrednosti od 124.828,60 RSD. U paket aranžman su uključeni prevoz i smeštaj. Pored glavnih, tu je i utešna nagrada u vidu 3 paketa Carnex proizvoda u težini dobitnika, ukupne vrednosti 181.234,80 RSD.

 

Spisak imena dobitnika biće objavljen 20.08.2017.

Srećno!

Vesti / Vesti
Sticenici iz zvecanske

Imlek i Almex sistem omogućili deci bez roditeljskog staranja celodnevno druženje

Sky 2799

NOVA DONACIJA NIŠKE MLEKARE

Prtljaznikkuga

LETO JE PRAVO VREME ZA KUPOVINU NOVOG AUTA!

San tut02 07 07 2015 05

Zašto je sa tvrđave najbolji pogled na kulturu?

Samos feb17

Samos – ostrvo jedinstvene prirodne lepote!